Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar soruyor: Neden Alpay Özalan ?

Samsunspor

Samsunspor taraftarı,  8 teknik direktör adayı içinden neden Alpay Özalan'da karar verildiğini merak ediyor. Sosyal medya üzerinden Başkan Erkurt Tutu'nun Alpay Hoca seçimine tepki gösteren taraftarlar, en kısa sürede bu karardan dönülmesini istiyor

Samsunspor Haber - Osman Özköylü den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Alpay Özalan ile doldurma kararı alan ve bu yönde adımlarını hızlandıran Samsunspor yönetimine taraftarlar büyük tepki gösterdi. Sosyal paylaşım sitelerinden başta Erkurt Tutu ve yönetim kurulunu bu kararlarından ötürü eleştiren kırmızı beyazlı taraftarlar, 8 aday arasından neden Alpay Özalan'da karar verildiğinin kamuyona açıklanmasını istiyor. 

ALPAY HOCA İLE OLMAZ


Alpay Özalan'ın Samsunspor'u ligde hedefine taşıyamayacağı düşüncesinde olan kırmızı beyazlı taraftarlar, yönetim kurulunun Alpay Özalan kararından bir an önce geri dönmesini istiyor. Öte yandan Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu, taraftarının bu mesajına nasıl bir karşılık vereceği şimdiden merak konusu. Hatırlanacağı üzere Başkan Tutu, bundan önceki açıklamalarında oluşturulan bütçelerine göre hareket edeceklerini açıklamıştı.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.