Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar sahaya indi ortalık karıştı

Samsunspor

Maçın ilk dakikasından itibaren kırmızı beyazlı ekibin lehine olabilecek tüm taktir haklarını rakipten yana kullanan hakem Bitigen'e en büyük isyan Samaras'ın verilmeyen penaltı pozisyonaydı.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, maçın orta hakemi Abdülkadir Bitigen'e büyük tepki gösterdiler. Maçın ilk dakikasından itibaren kırmızı beyazlı ekibin lehine olabilecek tüm taktir haklarını rakipten yana kullanan hakem Bitigen'e en büyük isyan Samaras'ın verilmeyen penaltı pozisyonaydı. Pozisyona yakın olan yüzde yüz görmesine rağmen Samsunspor'u mağdur etmek için adeta çabalayan hakem Bitigen'in penaltıyı vermemesi sonrasında ortalık bir anda karıştı.

HIRSIS HAKEM BİTİGEN

Önce Samsunsporlu futbolcular hakem Bitigen'in etrafını sararak pozisyonun penaltı olduğunu söyledi. Ancak kırmızı beyazlı oyuncuları sert bir vücut diliyle yanından uzaklaştıran hakem Bitigen'in bu durumu tribünleri de çileden çıkardı. Kırmızı beyazlı bir taraftar, kendine hakim olamayarak güvenlik duvarını aşıp, hakem Bitigen'e ulaşmak istedi. Ancak emniyet güçleri taraftarı hakeme ulaşmadan yakaladı. Samsunsporlu taraftarlar, maçın ardından da hakem Bitigen'e 'hırsız' diye tepki gösterdi

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.