Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar resti çekti tribünleri boş bırakırız

Samsunspor

Büyük tepkilere rağmen Süper Kupa Finalinin Samsun'da oynanacağını söyleyen yönetime taraftar resti çekti. Samsunsporlu taraftarlar, resmi açılışın dışındaki hiç bir organizasyona gitmeyeceklerini açıkladı.

Samsunspor Haber - Yeni Samsun Stadı’nın açılışının Beşiktaş - Atiker Konyaspor takımları arasında oynanacak Süper Kupa finaliyle yapılacağı haberlerinin ardından taraftar ve yönetim karşı karşıya geldi. Kendi statlarında ilk resmi müsabakayı Samsunspor'un yapmasının en doğrusu karar olacağını savunan kırmızı beyazlı taraftarlar, Başkan Erkurt Tutu'nun açıklamalarına rağmen bu düşüncelerinden vaz geçmediler.

BAŞKAN TUTU'YA BÜYÜK TEPKİ VAR

Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, taraftardan gelen yoğun baskı sonrasında, "6 Ağustos'ta Beşiktaş-Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa final maçı öncesinde stadın açılışını Samsunspor yapacak. Bunun için taraftarımız rahat olsun. Süper Lig takımlarından biri ile hazırlık maçı konusunda anlaşmaya çalışıyoruz. Özellikle Trabzonspor'dan haber bekliyoruz. Yuvamızı ilk önce biz kullanacağız. En az 10 yeni transferimiz de bu maçta forma giyecek" dedi.

BİZİ HAZIRLIK MAÇIYLA KANDIRMAYIN

Ancak Samsunsporlu taraftarlar, hazırlık maçının tamamen kandırmaca olduğunu savunuyor. Taraftarlar, "Bizim derdimiz Beşiktaş ya da Konya yada başka bir takım değil. Tek derdimiz kendi stadımızın resmi açılış maçı bizim yani Samsunspor'un olmasıdır. Buda bu şehrin Büyük Samsunspor taraftarının en doğal hakkıdır. Alınacak yanlış bir karar Samsunspor'umuza zarar verecektir" şeklinde bir görüş bildiriyorlar.

Haber - Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.