Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar ondan çok şeyler bekliyor! Gözler Atabey’de 

Samsunspor

Geçen sezon takımın yaşadığı forvet sıkıntısının Atabey Çiçek ile çözüleceği düşüncesi taşıyan kırmızı beyazlı taraftarlar, başarılı futbolcuya çok güveniyor.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Atabey Çiçek’in kırmızı beyazlı formayla nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusu oldu. Özellikle taraftarların çok şeyler beklediği başarılı futbolcunun antrenmanlarda ki diri görüntüsü ve hazırlık maçlarında ki pozitif görüntüsü camiada yüzleri güldürüyor.  Teknik direktör İrfan Buz da oyuncusuna sona kadar güveniyor. 

GÖZLER ONDA OLACAK

Geçen sezon takımın yaşadığı forvet sıkıntısının Atabey Çiçek ile çözüleceği düşüncesi taşıyan kırmızı beyazlı taraftarlar, başarılı futbolcuya çok güveniyor. Sorumluluğunun farkında olduğunu her platformda dile getiren Atabey Çiçek ise, “Samsunspor’da oynamak her sporcuya nasip olmaz. İnşallah taraftarlarımızla birlikte bu sezon şampiyonluk sevincini yaşayacağız. Bunun için bende üzerime düşenleri eksiksiz olarak yerine getireceğim” dedi. 

Haber:  Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.