Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar maraton tribününde birleşiyor

Samsunspor

Samsunspor taraftar grupları birleşme kararı aldı. Manisaspor maçında Şehzadeler, Söğütlübahçe ve Şirinler taraftar grupları maratonda tek ses olacak.

Samsunspor Haber - Söz artık taraftarda. Samsunspor'da yaşanan ve hala aşılamayan sorunlar gün geçtikçe daha da kötüye giderken; olaya taraftar el atıyor. Şahzedeler, Söğütlübahçe ve Şirinler Taraftar Grupları, tribünde birleşme kararı aldı. Konuyla ilgili olarak kısa bir basın açıklaması yapan kırmızı beyazlı taraftarlar şunları söylediler;  “Sayın Valimizin başlatmış olduğu ve çığ gibi büyüyen Samsunspor'a destek kampanyasına ilk başladığı günden itibaren destek veren taraftar grupları yine elinden geleni yapmak için maraton tribününde bu haftalık birleşme kararı aldı.

SEN BEN YOK SADECE SAMSUNSPOR

'Sen ben yok sadece Samsunspor' anlayışı içinde takıma destek olmak bu kötü günlerinde atlatmak için biz Samsunspor taraftar grupları üzerimize düşen görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Manisaspor maçında sesimizi daha güçlü şekilde duyurmak için el birliği yapmaya karar verdik. İnşallah Samsunspor yaşadığı bu kriz ortamından en kısa sürede uzaklaşarak ferah günlere kavuşacaktır."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.