Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar kulüp otobüsünün önünü kesti

Samsunspor

Gergin anların yaşandığı taraftarın protestosu sırasında kulüp otobüsünün camlarının kırıldığı da iddia edildi. Samsunsporlu taraftarlar,  Bu şehir ve bizler her zaman yanınızda olduk. Bu sevgi ve ilgiye vereceğiniz karşılık böyle mi olacaktı. Sizlerden Denizlispor karşılaşmasını kazanmanızı istiyoruz” dediler.

Samsunspor Haber – Eskişehirspor’a deplasmanda 5-0 gibi farklı bir skorla boyun eğen kırmızı beyazlı ekibe bir şokta taraftarı yaşattı. İstanbul’dan uçakla Samsun’a geldikten sonra tesislere gitmek için hareket eden kulüp otobüsünün önü öfkeli bir grup Samsunsporlu taraftarlarca kesildi.

CAMLAR KIRILDI

Son haftalardaki isteksiz futbol ve akabinde alınan art arda kötü sonuçlara tepki gösteren kırmızı beyazlı taraftarlar, teknik ekip ve futbolcuları uzun süre protesto etti. Gergin anlarında yaşandığı protesto sırasında iddialara göre kulüp otobüsünün camları kırıldı.

İHANET ETMEYİN

Samsunsporlu taraftarlar,  “Bu şehir ve bizler her zaman yanınızda olduk. Bu sevgi ve ilgiye vereceğiniz karşılık böyle mi olacaktı. Sizlerden Denizlispor karşılaşmasını kazanmanızı istiyoruz. Bu takım ligde kalacak. Düşürmeyeceksiniz” dediler. Kulüp otobüsü, taraftarların oradan ayrılmasının ardından Nuri Asan Tesisleri’ne ulaştı.

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.