Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar istiyor diye transfer yapmam 

Samsunspor

Eleştiri oklarına hedef olan yabancı transferlerine güvendiklerini belirten Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Camiadan biraz daha sabır istiyorum. Transferlerimizin arkasındayız. yeteneklerini tüm Türkiye görecek.Sırf taraftar istedi diye transfer yapmam" dedi. 

Samsunspor Haber - Başkan Yıldırım, "Transferlerimizin arkasındayız. yeteneklerini tüm Türkiye görecek. Kevin Boli sakatlıktan yeni çıkıyor, yeni transfer gibi aramıza katılacak. Savicevic her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. Golcümüz Tomane'de sakatlıktan yeni dönüyor. Freddy Plumain uyum sürecinde, problem yaşıyor zaman vermek lazım. Edwin Gyasi yeteneğini yavaş yavaş göstermeye başlayacaktır. Yameogo zaten genç bir oyuncu, geleceğe yönelik bir transfer" dedi.

TRANSFER HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI 

5 Ocak'ta başlayacak ara transfer döneminde takıma takviye yapmayı düşündüklerinin altını çizen Başkan Yüksel Yıldırım, "Ertuğrul hocamın benden beklentileri var. Onun raporu doğrultusunda takıma takviye yapabiliriz. 1 ya da 2 transfer daha yaparız diye düşünüyoruz ama karar vermek için çok erken. Taraftar istiyor diye transfer yapmayacağım." diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.