Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taraftar indirimli bilet istiyor

Samsunspor

Samsunsporlu taraftarlar, Manisaspor ile oynanan son iç saha maçında olduğu gibi indirimli bilet fiyat uygulamasının Pazar günü oynanacak kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında da devam etmesini istiyor.

Samsunspor Haber - Samsunsporlu taraftarlar, Manisaspor ile oynanan son iç saha maçında olduğu gibi indirimli bilet fiyat uygulamasının Pazar günü oynanacak kritik Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında da devam etmesini istiyor. Konuyla ilgili kayyum yönetimine taleplerini ileten kırmızı beyazlı taraftarlar, Pazar günü oynanacak Erzurumspor karşılaşmasına Samsunsporluyum diyen herkesi davet ettiklerini söylediler.

MAÇA DAVET

Taraftarlarının bilet fiyatları konusundaki hassasiyetlerini bildiklerini ifade eden Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, seyircilerinin istediğini değerlendireceklerini ve en geç yarına kadar bu konuda nihai bir karar vereceklerini söyledi. Çakır, "Erzurumspor maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın desteğine en çok  ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Herkesi Pazar günü stada bekliyoruz" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.