Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taner Taşkın: İki oyuncumdan da çok memnunum 

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, beklenen performanslarından uzak oldukları için eleştiri oklarının hedefindeki iki oyuncusu Muhammet Beşir ve Erhan Şentürk'e sahip çıktı. 

Samsunsopr Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, beklenen performanslarından uzak oldukları için eleştiri oklarının hedefindeki iki oyuncusu Muhammet Beşir ve Erhan Şentürk'e sahip çıktı. En kısa sürede bu iki oyuncusununda toparlanarak takıma büyük katkı sağlayacaklarını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Bu 2 oyuncumuzun da morale ihtiyacı var. Bir golcüden beklenen şey yüzde yüz goldür. O golü attıklarında şevkleri de artacaktır. Ama şu anda baktığımızda onların performansları biraz düşük" diye konuştu. . 

ERHAN'IN BİRAZ ENERJİSİ DÜŞÜKTÜ

Taner Hoca, "Fakat Muhammet Beşir, Bayrampaşa maçında oyuna çok istekli ve arzulu girdi. Sağ kenardan gitti, sol kenardan gitti. Erhan Şentürk’ün enerjisi Muhammet Beşir ile kıyaslandığında biraz düşüktü. Önümüzdeki haftalarda toparlar inşallah. Ama Muhammet Beşir’in enerjisinde gerçekten ciddi anlamda bir yükselme var. Gol atamayınca bütün oklar doğal olarak onların üzerine dönüyor. Hem karakter olarak hem de oyuncu olarak ikisini de çok seviyorum. Ben oyuncularımdan fazlasıyla memnunum. İnşallah ipi en önde gögüsleyeceğiz” dedi.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.