Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taner Taşkın: Biraz daha sabır 

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, “Şu anda üst üste maçlar kazanan ve bizim üstümüzde yer alan takımların çıkışları suni. Onlara çok inanmayın. Göreceksiniz birkaç hafta sonra hepsi düşüşe geçecek ve biz çıkışa geçeceğiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Teknik direktör Taner Taşkın, ligin ilk 3 haftasında daha çok ofans gücü yüksek oyuncularla mücadele ettiklerini ancak Eyüpspor maçıyla birlikte bu ligin gerçeklerine uygun takımla sahaya çıktıklarını söyledi. Taşkın, “ Biz ilk 3 maçta komutan sayısı çok bir kadro ile mücadele ettik. Komutan sayısı çok olunca mücadele de az oluyor. Eyüpspor maçında ise asker futbolcu sayısı çok komutan futbolcu sayısı az bir kadro ile oynadık. Eyüpspor maçında oynanan oyundan memnunum” dedi. 

HERŞEY DÜZELECEK

Taner Taşkın, 17 tane yeni oyuncusu olduğunu bu takımın istediği seviyeye gelmesi için birkaç haftaya daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Taşkın, “ Şu anda üst üste maçlar kazanan ve bizim üstümüzde yer alan takımların çıkışları suni. Onlara çok inanmayın. Göreceksiniz birkaç hafta sonra hepsi düşüşe geçecek ve biz çıkışa geçeceğiz. Herkes bizden iyi futbol bekliyor bende bekliyorum. Ama şu anda sadece biz değil Süper Lig’de de hangi takım formda. Takımlar yeni yeni form tutuyor merak etmeyin biz de form tutacağız” diye konuştu. 

İYİ BİR KADROMUZ VAR 

Samsunspor’da disiplin sorunu olmadığını belirten Taner Taşkın şunları söyledi: Çok kart gördüğümüz gerçek bunları biraz azaltmalıyız. Sancaktepe maçında oyundan çıkan oyuncularımın yaptıklarını tasvip etmiyorum. Zaten cezalarını da aldılar. Bunlar maçı kazanma hırsından olan şeyler. Maçı kazanma hırsı ile disiplin sorununu bilecek kadar tecrübeliyim. Çok iyi bir kadromuz var ve bu kadro ile büyük işler yapacağız. Kimse merak etmesin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.