Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Taner Hoca kazanan  kadroyu koruyacak 

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Pazar günü oynanacak zorlu İnegölspor deplasmanında Ankara Demirspor karşısında kazanan kadroda bir değişiklik yapmayacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Pazar günü oynanacak zorlu İnegölspor deplasmanında Ankara Demirspor karşısında kazanan kadroda bir değişiklik yapmayacak. Hafta içinde yapılan taktik antrenmanlarda son kazanan ilk 11'i bozmayan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, oyuncularından kanatları iyi kullanmalarını istedi. Tecrübeli teknik adam, bu noktada özellikle Samet Asatekin ve Ramazan Çevik'e özel görevler de verdi. 

KANATLAR ÇALIŞACAK 

Kanatlardan gelişecek hücumlarda oyuncularından Bahattin Köse ve Muhammet Beşir'i topla buluşturmalarını isteyen Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, "Kapalı savunmaları ancak böyle oynayarak açabiliriz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız kritik İnegölspor karşılaşmasından güzel bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum. Tüm çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Aldığımız iki galibiyetin tesadüf olmadığını bu maçta herkese göstereceğiz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.