Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Takımın gerçek sahibi taraftardır 

Samsunspor

Taraftarıyla bütünleştikleri taktirde neler yapabileceklerini Ç.Rizespor karşılaşmasında bir kez daha gösterdiklerini dile getiren Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Ancak lig liderine karşı oynadık. Buna rağmen ezilmedik, kazanmak için oynadık" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, camia olarak zor günlerden geçtiklerini ancak bu zorluklara takımın gerçek sahibi olan taraftarların desteğiyle aşacaklarını söyledi. Taraftarıyla bütünleştikleri taktirde neler yapabileceklerini Çaykur Rizespor karşılaşmasında bir kez daha gösterdiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Ancak lig lideri ve ligin en kaliteli kadrosuna karşı oynadık. Buna rağmen ezilmedik, kazanmak için oynadık hatta 3. Bölgede biraz daha dikkatli olsaydık kazanabilirdik" diye konuştu. 

ELAZIĞSPOR MAÇINI FİNAL OLARAK GÖRÜYORUZ

Çaykur Rizespor karşılaşmasının artık geride kaldığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Sportif Direktörü Zeren, "Salı günü yine sahamızda bu kez Elazığspor'u konuk edeceğiz. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyoruz ve bunu başarabileceğimize inanıyorum. Takım olarak iyi bir form grafiği sergilemeye başladık. İnşallah Salı günü kazanarak bir an önce alt sıralarla aramızdaki puan farkını açmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızı şimdiden bu büyük maça davet ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.