Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Takımı sabote ettiler 

Samsunspor

Samsunspor’da teknik direktör Besim Durmuş’un Ayite, Chibuike ve Angan’ın sorumluluktan kaçtığı yönündeki açıklamalarının ardından taraftarlar, sosyal medyadan bu isimleri büyük tepki gösterdiler. 

Samsunspor Haber -  Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş , bugün yaptığı basın toplantısında yabancı futbolcular Ayite, Chibuike ve Angan ile ilgili  son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımın geçtiği kritik süreçte yabancı oyuncularından sorumluluk almalarını isteyen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, “Ne yaptıysak bir türlü bu üç isimden istediğimiz gibi faydalanamadık” diye konuştu.

CANINI DİŞİNE TAKAN OYUNCULARIMIZDA OLDU 

Teknik direktör Besim Durmuş, “Denizlispor maçında Angan’a ‘hazır ol seni oyuna alacağım diyorum. Bana sakatım oynamak istemiyorum’ diyor. Böyle bir ortamda ben daha ne yapabilirim. Ama buna karşılık takıma faydalı olabilmek için iğneyle, serumla sahaya çıkıp; aslanlar gibi mücadele eden oyuncularımızda oldu” dedi.

TARAFTARDAN YABANCI OYUNCULARA BÜYÜK TEPKİ 

Teknik direktör Besim Durmuş’un yabancı oyuncular hakkında söylediklerinden sonra taraftarlar, sosyal medya üzerinden yabancı futbolculara büyük tepki göstermeye başladılar. Samsunsporlu futbolseverler, “Hani başka yerde aramaya gerek yok. Oysa hain, Samsunspor düşmanı içimizdeymiş” yorumlarında bulundular.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.