Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Takım içinde dengeleri koruyacağız

Samsunspor

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı kulübün, takım içindeki dengeleri koruyacak şekilde bir transfer politikası izleyeceği dile getirildi.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, ligin ikinci devresinin çok zorlu ve stres dolu geçeceğini söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı kulübün, takım içindeki dengeleri koruyacak şekilde bir transfer politikası izleyeceği dile getirildi.

HEDEFİMİZ BÜYÜK 

Büyük hedeflerle Samsunspor'a geldiğini ifade eden teknik direktör Sağlam, "Yönetim kurulumuz bize her türlü imkanı sağlıyor. 5 senelik bir projenin içine girdik. Kadromuzu bize katkı sağlayacak isimlerle takviye ederek ikinci yarıya başlayacağız. Devre arası kampını en iyi şekilde değerlendireceğiz. İkinci yarının daha zorlu geçeceğini biliyoruz. İlk hedefimiz şampiyon olup TFF 1. Lig'e çıkmak. Sonra Süper Lig hayalimizin peşinde koşacağız" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.