Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

'Süper Ligin tozunu attıracaklar'  YILDIRIM'IN  EN GÜVENDİĞİ İKİ İSİM 

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı'dan övgüyle bahsetti. Katıldığı bir televizyon programında gençler hakkında gelen soru üzerine Yunus ve Muhammet'in yeni sezonda Süper Ligin tozunu attıracaklarını söyledi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı'dan övgüyle bahsetti. Katıldığı bir televizyon programında gençler hakkında gelen soru üzerine Yunus ve Muhammet'in yeni sezonda Süper Ligin tozunu attıracaklarını söyledi. Bu iki oyuncunun disiplinli çalışmalarını sürdürmeleri durumunda çok daha iyi yerlere geleceklerini söyledi.  Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım'ın Yunus ve Muhammet ile alakalı ifadelere şu şekilde;  “Yunus Emre Çift ve Muhammet Ali Özbaskıcı’yı hiçbir yere vermem. 

TÜRKİYE HAYRAN KALACAK 

Süper Lig’de bizim parlatacağımız iki oyuncu var. Bunlar Yunus Emre ve Muhammet Ali. İnşallah bu oyuncularımızı yeni sezonda tüm Türkiye hayranlıkla izleyecek. Kulübü ayakları üzerinde durdurup, benim para vermeden yönetecek şekle getirmem lazım. Bu oyuncularım önce bir Süper Lig’i görsün. Ama şunu da belirteyim. Yunus Emre için Galatasaray’dan bana gelen resmi bir teklif yok. 4 büyüklerden elbette ki oyuncu isteyeceğim. Ama alıp alamayacağımıza bakacağız. Bunu daha önce de söyledim, şimdi tekrar etmek istiyorum. Bir futbolcu Samsunspor’a yeteneği ile gelir, karakteri ile kalır.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.