Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Süper Lig takımından Samsunspor oyuncusu Kubilay Yavuz’a  yakın markaj 

Samsunspor

Murat Paluli ve Veli Çetin’e imza attıran ve birçok Türk oyuncuyla da temasta bulunan Göztepe’nin, Samsunspor’da forma giyen İlyas Kubilay Yavuz’u da yakından takip ettiği iddia edildi.

Samsunspor Haber – Süper Lig takımlarından Göztepe, Samsunspor’un büyük beklentiler içinde olduğu başarılı oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz için kırmızı beyazlı ekibin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Haber ajansına düşen habere göre Murat Paluli ve Veli Çetin’e imza attıran ve birçok Türk oyuncuyla da temasta bulunan Göztepe’nin, Samsunspor’da forma giyen İlyas Kubilay Yavuz’u da yakından takip ettiği iddia edildi.

GÖZ HAPSİNDE 

Sabah saatlerinde gazetelerin ajans sayfalarına düşen haberin tam metni ise şu şekilde; Murat Paluli ve Veli Çetin’e imza attıran ve birçok Türk oyuncuyla da temasta bulunan Göztepe’nin, Samsunspor’da forma giyen İlyas Kubilay Yavuz’u da yakından takip ettiği iddia edildi. Geçen sezon 32 maçta 10 gol atarak dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki orta saha oyuncunun Karadeniz ekibiyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunurken; sarı-kırmızılıların ilerleyen günlerde Kubilay için Samsunspor’un kapısını çalması bekleniyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.