Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Süper Lig boynumun borcu

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekiple 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atan genç teknik adam, "Savaşçı kişiliğimle koyduğum hedeflere ulaşmış bir insanım. Şehrin, kulübün beklentilerini biliyorum. Onların isteklerini yerine getirmek boynumuzun borcu" dedi.

Samsunspor Haber - Ve Alpay Özalan resmen Samsunspor'da. Uzun bir süredir teknik direktör konusunda arayış halinde olan kırmızı beyazlılar, genç teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninin ardından konuşan çiçeği burnunda teknik direktör Özalan, "Samsunspor'u o şaşalı, o büyük günlerine ulaştırmak için sabırsız ve heyecanlıyım" dedi. 

HEYACANLIYIM 


Büyük bir camiaya geldiğini belirten Alpay Özalan, "Samsunspor camiasının ne kadar büyük olduğunu bilen bir insanım. Futbolla yatıp kalkan bir şehrin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Savaşçı kişiliğimle koyduğum hedeflere ulaşmış bir insanım. Şehrin, kulübün beklentilerini biliyorum. Onların isteklerini yerine getirmek boynumuzun borcu. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Samsunspor'u o şaşalı, o büyük günlerine ulaştırmak için sabırsız ve heyecanlıyım" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.