Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Stoperde  büyük  rekabet 

Samsunspor

Stopere bir takviye daha isteyen Mehmet Altıparmak'ın elinde, kiradan dönen Ercan Yazıcı ile Recep Burak Yılmaz ve  Kevin Boli bulunuyor. Ayrıca gelecek sezon altyapıdan Necmican Cebeci ve Yunus Emre Çift gibi isimlerde savunmanın merkezinde forma giyebilir.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da savunmanın merkezinde bir çok oyuncuyla yollar ayrıldı. Veli Çetin, Yalçın Kılınç ve Erkam Reşmen gibi tecrübeli futbolculara veda edilmesinin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın elinde, kiradan dönen Ercan Yazıcı ile Recep Burak Yılmaz ve Kevin Boli kaldı. Şu anda elinde 3 tane stoper oyuncusu bulunan Yılport Samsunspor'un bu bölgeye bir transfer daha yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

GENÇLERDE İDDİALI

Erciyes'te devam eden yeni sezon hazırlıklarında Ercan Yazıcı, Recep Burak Yılmaz ve Kevin Boli'nin başarılı performansı Mehmet Altıparmak'ı memnun ediyor. Bu oyunculardan takımdan ayrılması gündemde olan bir isim bulunmuyor. Samsunspor bir stoper transferi daha yaptıktan sonra bu bölgede oyuncu sayısını 4'e yükseltecek. Öte yandan gelecek sezon altyapıdan Necmican Cebeci ve Yunus Emre Çift gibi isimlerde savunmanın merkezinde forma giyebilir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.