Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Stat kapıları kaçta açılacak? 

Samsunspor

İl Spor Güvenlik Kurulu bugün yaptığı toplantıda Pazar günü oynanacak Denizlispor karşılaşmasıyla ilgili güvenlik önlemleri konusunda bazı kararlar aldı. Kurul ayrıca Samsunsporlu taraftarların mağdur olmaması için stat kapılarının maç 2,5 saat önce açılacağını kararlaştırdı. 

Samsunspor Haber - İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı Samsun Valisi Osman Kaymak'ın başkanlığında bugün yapıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren kritik toplantıda alınan kararlar neticesinde 22 Nisan Pazar günü oynanacak kritik Denizlispor karşılaşmasında taraftarların olabilecek yoğunlukta mağduriyetlerini gidermek için stat kapılarının maç saatinden 2,5 saat önce açılacağı ifade edildi. 

ERKEN GELİN UYARISI 

İl Spor Güvenlik Kurulu ayrıca kırmızı beyazlı taraftarlara passolig uyarasında da bulundu. Kurul, passoligi olmayan hiç bir taraftarın stada alınmayacağını bir kez daha yeniledi. Samsunspor Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, "Bizim için hayati önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarlarımızın desteğine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. Buradan bir kez daha tüm Samsun'u Pazar günü takımına sahip çıkmaya davet ediyorum" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.