Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sportif direktördü başkan danışmanı oldu 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu adına açıklama yapan Başkan İsmail Uyanık, "Haziran 2018’de aramıza genel menajer olarak katılan ve bu sezon planlamasında da aktif rol alan Sayın Ali Reşat Çağan, “Sağlık problemi” nedeniyle görevini artık ikamet ettiği İzmir’de “Başkan Danışmanı” olarak devam edecektir" dedi.

Yılport Samsunspor'da görev değişikliği. Sezon başında Genel Menajer olarak kırmızı beyazlı ekibin transfer ettiği Ali Reşat Çağan, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle görevinden ayrıldı. Konuyla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendiren Başkan İsmail Uyanık yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

BAŞKAN DANIŞMANI OLARAK DEVAM EDECEK

"Haziran 2018’de aramıza genel menajer olarak katılan ve bu sezon planlamasında da aktif rol alan Sayın Ali Reşat Çağan, “Sağlık problemi” nedeniyle görevini artık ikamet ettiği İzmir’de “Başkan Danışmanı” olarak devam edecektir. Aynı çatı altında birlikte çalıştığımız Sayın Çağan’a genel menajer olarak görev yaptığı sürede verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz."

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.