Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sportif Direktör Reşat Çağan, bugün Samsun'da olacak

Samsunspor

Samsunspor'un Sportif Direktörü Ali Reşat Çağan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Samsun Şubesi'nin bu akşam Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu'nda düzenleyeceği iftar programına katılacak.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Sportif Direktörü Ali Reşat Çağan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Samsun Şubesi'nin bu akşam Canik Kültür Merkezi Çırağan Salonu'nda düzenleyeceği iftar programına katılacak. ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın'ın özel daveti üzerine bu akşam iftar yemeğinde olacağı açıklanan Sportif Direktör Çağan'ın daha sonra kulübe geçerek yönetici ve profesyonel ekiple tanışacağı ifade edildi. 

YAPACAK İŞİMİZ ÇOK 

Samsunspor Sportif Direktörü Çağan, teknik heyet konusunu en kısa zamanda çözerek transferlere başlayacaklarını söyledi. Çağan, 'Futbol komitemiz bir süredir çok sayıda futbolcuyu kasetlerden izliyor. Her mevkide çok sayıda oyuncunun ismini belirlemeye çalışıyoruz. Teknik direktör konusunda da masamızda çok sayıda isim var. Başkanımızla bu isimleri paylaştık. Önümüzdeki yıl takımı emanet edeceğimiz teknik heyeti en kısa sürede belirleyip transferlere başlayacağız” dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.