Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sözleşmeleri devam etmesine rağmen kadroda düşünülmeyen Sheldon ve Boli, takımdan ayrılmayı düşünmüyor... GİTMEKTEN YANA DEĞİLLER 

Samsunspor

Teknik direktör belirsizliği devam eden Samsunspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte takımdan gönderilmesi muhtemel yabancı futbolcuların isimleri de netleşmeye başladı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da takımdan gönderilmesi kesinlik kazanan yabancı oyuncularda ilk iki isim belli oldu. Teknik direktör belirsizliği devam eden Samsunspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekipte takımdan gönderilmesi muhtemel yabancı futbolcular sıralamasında Bateau Sheldon ve Kewin Boli ilk iki sırayı alan isimler oldular. Futbol Gelişim Direktörü Batu Kaplan'ın ön görüşme yaptığı iddia edilen iki oyuncu takımda kalmaktan yana olduklarını menajerleri aracılığıyla yönetime bildirmesi işleri karıştırdı. 

SAMSUNSPOR'UN İŞİ ÇOK ZOR 

Yeni sezonda savunma bloğunu yerli oyunculardan kurmayı planlayan ve bu konuda gerekli ön hazırlıkları tamamlayan kırmızı beyazlı ekipte, yabancı oyuncular yönetimin işini bir hayli zorlaştıracak gibi görünüyor. Samsunspor Futbol Gelişim Direktörü Kaplan, bu iki oyuncunun menajerleriyle önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelecek ve konuyu karara bağlayacak. Öte yandan Samsunspor'da teknik direktör konusu bir iki gün içinde çözüme kavuşacak. Kırmızı beyazlı ekip, hocasını hafta sonuna kadar kamuoyuna açıklayacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.