Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sorun bireysel  değil takımsal

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Mazeret ürütmeye gerek yok. Bu saatten sonra yaptığımız eksikleri iyi tespit edip giderme yoluna gitmeliyiz. İç sahada oynayacağımız üst üste iki maçı kazanıp Ankara'ya finale gitmek istiyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü İsmet Taşdemir, Kastamonuspor yenilgisinin kendilerini çok derinden üzdüğünü söyledi. Olmaması gereken bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmet Taşdemir, "Hep beraber üzüldük ama bugün bence birlik beraberlik zamanı. Bunu sağlamaya çalışalım, taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Çünkü taraftarlarımızın özellikle bu saatten sonra desteğine çok ihtiyacımız olacak. Biz taraftarlarımızla varız" diye konuştu. 

4 PUAN ÖNEMLİ DEĞİL

Kastamonuspor mağlubiyetiyle zirvenin 4 puan gerisinde kaldıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "İnanın bu 4 puanlık fark çok önemli değil. İç sahada oynayacağımız üst üste iki maçımızı kazanıp, Ankara'ya final yapmaya gideceğiz. Keçiörengücü maçıyla elbatte sezon bitmiyor; son haftaya kadar oynananacak her maçın hayati önemi her puanın büyük önemi var. Şu anda büyük bir avantaj yitirdiğimizi düşünüyorum. Bizlerde oyuncu kardeşlerimizde çok üzgünüz. Bir an önce bu kötü havadan kurtulup yeniden yarışa ortak olmak istiyoruz. 

BİRLİK ÇAĞRISI 

Oyuncu tercihleri ve maç içinde sahaya müdahaleleri konusunda da eleştiri oklarına hedef olan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşdemir, "Sorun bireysel değil sorun takımsal. Mazeret üretmeden bu saatten sonra bizler neleri eksik yaptık bunları bulmalıyız. Ve bu eksiklerimizi acil olarak giderip yeniden zirve yarışına ortak olmamız gerekiyor. Maçın hakeminin çok kritik düdükleri oldu. Hatta ve hatta skora etki eden kararları da. Bunları maç içinde hocalara ilettik ama ben öyle gördüm dedi. Yapacak bir şey yok" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.