Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Soner Gönül geri dönüyor 

Samsunspor

Kart cezası nedeniyle bu hafta oynanan Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyemeyen kırmızı beyazlı ekibin sol beki Soner Gönül, Manisaspor deplasmanında takımda ki yerini alacak. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Soner Gönül geri dönüyor. Sarı kart cezası nedeniyle bu hafta ki Royal Hastanesi Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyemeyen kırmızı beyazlı ekibin sol beki Soner, deplasmanda oynanacak Manisaspor karşılaşmasında takımda ki yerini alabilecek. Hafta başından itibaren takımla birlikte yapılan antrenmanlara katılan ve oldukça hırslı görüntü sergileyen kırmızı beyazlı ekibin savunma oyuncusu, Manisa'dan galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi. Öte yandan takımın Genel Kaptanı Cenk İşler de hafta sonu oynanacak Manisaspor karşılaşması için şunları ifade etti; 

3 PUAN ŞART 

"Çok formda bir ekiple deplasmanda karşılaşacağız. Zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma olacak. Manisa FK maçından mutlak 3 puanla ayrılmalıyız. Belki de hem bizim ve hem de onların play-off hattından uzaklaşıp yaklaşma anlamında en önemli sınavlardan birisi olacak. Mecburen bir an önce bu dramatik haftadan kendimizi sıyırmalıyız ki maça iyi şekilde hazırlanabilelim. Karşımızda son haftalarda iyi oynayıp güzel sonuçlar alan bir ekip var. Bu maça tüm konsantrasyonumuzu galibiyet üzerine kurmalı ve bunu başarmalıyız".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.