Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Soner Aydoğdu: Layık olduğumuz yerdeyiz 

Samsunspor

Samsunspor'un deneyimli orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, beIN SPORTS kanalında yayınlanan Muhabir Masası programına konuk oldu. 

Samsunspor Haber - Geçen sezon Kırmızı-Beyazlılar olarak Süper Lig'e yükselmenin nasıl gerçekleştiğini paylaşan Aydoğdu, "Bu benim için zorlu bir süreçti. Kariyerimin 15-16 yılını Süper Lig'de geçirdim ve alt liglere geçişi düşünmüyordum. Ancak Zeki Yavru'nun payı çok fazla. Başkan Yüksel Yıldırım ile yaptığım görüşmelerde süreci net bir şekilde anlattı. Samsunspor'un hedeflerinden bahsetti. Tüm bu etkenler, buraya gelmemde etkili oldu" şeklinde konuştu.

DOĞRU BİR KARAR VERDİM

Samsunspor'un geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükseldiğini vurgulayan Soner Aydoğdu, "Samsunspor olarak gerçekten yerimize döndük. Kariyerim açısından doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Samsun şehri, Süper Lig'e yakışan bir takımı hak ediyor. Hem şehir hem de taraftarlarımız bu başarıya layık. 11 yıl aradan sonra tekrar burada olmak gerçekten güzel. Samsunspor her zaman Süper Lig'e yakışan bir takım oldu" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.