Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son raunt Ankara’da! Ayrılık imzaları bugün atılıyor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı yönetim tarafından görevine son verilen İsmet Hoca’nın tazminatından doğan sorunlar bir süredir çözülemiyordu. Yaklaşık 10 gündür yapılan karşılıklı görüşmelerde artık sona gelindi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’da Genel Menajer Mustafa Aztopal, bugün Ankara’da teknik direktör İsmet Taşdemir ile son kez bir araya geliyor. Kırmızı beyazlı yönetim tarafından görevine son verilen İsmet Hoca’nın tazminatından doğan sorunlar bir süredir çözülemiyordu. Yaklaşık 10 gündür yapılan karşılıklı görüşmelerde artık sona gelindi. 

ANLAŞMA SAĞLANACAK 

Kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, teknik direktör İsmet Taşdemir ile yolların resmiyette ayrılması noktasında son adımı atacak. Bugün akşamüzeri başlaması beklenen Aztopal – Taşdemir görüşmesinin ardından iki tarafından büyük olasılıkla anlaşma sağlayarak yolların ayrılması bekleniyor. 

İMZALAR ATILACAK

Teknik direktör İsmet Taşdemir ile yollarını ayıracak olan kırmızı beyazlı ekip, daha sonra yeni teknik direktörünü takımın başına getirmek için hamlesini yapacak. Büyük olasılıkla hafta başında Samsun’da olması beklenen yeni teknik adamın, kırmızı beyazlı ekiple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Daha sonra ise transfer hazırlıkları için start verilecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.