Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son noktayı Başkan Yüksel Yıldırım koyacak... Tomane krizi  çözülüyor mü ? 

Samsunspor

Portekizli forvetin durumuna göre golcü transferini şekillendirecek kırmızı beyazlı ekibin, Tomane'yi İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Başkan Yüksel Yıldırım ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'la masaya oturacak olan 28 yaşındaki futbolcunun Samsunspor'daki geleceği 1-2 gün içerisinde netlik kazanacak. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor yönetimi, Tomane sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Portekizli forvetin durumuna göre golcü transferini şekillendirecek kırmızı beyazlı ekibin, Tomane'yi İstanbul'a davet ettiği öğrenildi. Başkan Yüksel Yıldırım ve Genel Menajer Mustafa Aztopal'la masaya oturacak olan 28 yaşındaki futbolcunun Samsunspor'daki geleceği 1-2 gün içerisinde netlik kazanacak. Samsunspor yönetiminin geçen sezon yapılan hataların tekrarlanmaması adına golcü transferi konusunda oldukça titiz davrandığı gelen haberler arasında yer alıyor. 

GOLCÜ TRANSFERİ ONA BAĞLI 

Tomane ile ne yaşanmıştı? Golcü futbolcu Tomane'nin yaklaşık 1 ay önce Samsunspor yönetiminden geçen yıldan kalan alacaklarını istediği, kulübün ise futbolcudan alacaklarını 3 veya 5 taksitle ödemeyi teklif ettiği öğrenildi. Ancak golcü oyuncu geçen yıldan kalan 6 aylık alacağını istediği ve taksit teklifini kabul etmeyerek 1 ay içerisinde kendisine paranın tamamının ödenmesini istedi. Ödeme yapılmayınca, Tomane Samsunspor'u TFF'ye şikayet etti, Kayseri'de devam eden kampa katılmadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.