Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son düdüğe kadar mücadeleye devam

Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Adanaspor maçının geride kaldığını söyleyerek; “Kalan 5 haftada kümede kalmamıza yetecek kadar puan alacağız” diye konuştu. 

Samsunspor Haber – Samsunspor teknik direktörü Besim Durmuş, Adanaspor maçında galibiyeti hak eden futbol oynadıklarını ancak maçı rakibin kazandığını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, “Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan takım bizdik. Sayısız gol pozisyonuna girdik. En az 5 tane net gol pozisyonumuz var ancak maçı 2-1 kaybettik. Sonuçtan değil ama futboldan memnunum” dedi. 

GELECEĞE BAKIYORUZ 

Adanaspor maçını artık geçmişte kaldığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Durmuş, “Artık her puan altın değerinde. Özellikle sahamızda puan kaybetme lüksümüz yok. İstanbulspor maçını kazanarak üzerimizdeki talihsizlikleri atmak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var. Taraftarlarımız bize güvensin” diye konuştu.

SEYİRCİMİZ BİZE SAHİP ÇIKIYOR

İstanbulspor maçının 10 puanlık bir müsabaka olduğunun altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, “Son 5 maçımızın 3’ünü kendi sahamızda oynayacağız. Bu durum izim için büyük avantaj. İnşallah taraftarlarımızın da desteğiyle beraber Pazar günü İstanbulspor maçından istediğimiz sonuçla ayrılacağız” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.