Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Son 5 maçta 8 puan kaybı... Samsunspor cepten yiyor 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, şu ana kadar ligde oynadığı 5 maçta 2 kez kazanırken, 1 beraberlik ve 2 de mağlubiyetle toplam 8 puan kaybı yaşadı.

Samsunspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor cepten yemeye devam ediyor. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan kırmızı beyazlılar, evinde oynadığı son maçta Gençlerbirliği karşısında 2 önemli puan bırakarak taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Şu ana kadar ligde oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda çok önemli 8 puan kaybetmiş oldu. Zorlu bir lig fikstürüne girecek olan Samsunspor, kritik maçlar öncesinde topladığı 7 puanla sıralamada 9'nculukta yer alıyor. 

HEM YİYOR HEM ATIYOR 

Sezona sahasında Balıkesirspor galibiyetiyle başlayan kırmızı beyazlılar, sonrasında Kocaelispor deplasmanında ilk yenilgisini aldı. Keçiörengücü galibiyetiyle bu mağlubiyeti telafi eden kırmızı beyazlılar, önce Bursaspor'a deplasmanda yenildi sonra içeride taraftarı önünde Gençlerbirliği maçında önde olmasına rağmen maçı son dakikada Tomane'nin golüyle 2-2 berabere tamamlamıştı. Kırmızı beyazlı ekibin bu ana kadar kalesinde 8 gol görmesi ise büyük handikap olarak dikkat çekiyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.