Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Solakel: taraftarımız yanımızda olsun yeter

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel, "Adanaspor müsabakasında taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un tecrübeli futbolcusu Ahmet Burak Solakel, geçen hafta kaybettikleri Boluspor karşılaşması sonrasında oynayacakları Adanaspor müsabakasının ayrı bir önem kazandığını söyledi. Kırmızı beyazlı oyuncu, "Ligde daha iyi yerlere gelebilmek adına art arda galibiyetler almamız lazım. İlk 5-6 hafta kötü sonuçlar almıştık. Bu galibiyet serisi inşallah Adanaspor maçı ile başlayacak" dedi. 

İYİ ÇALIŞIYORUZ

Pazar günü oynayacakları Adanaspor karşılaşmasında taraftarlarını tribünde görmeyi istediklerini de sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli sol kanat oyuncusu Ahmet Burak Solakel,  Bu önemli müsabakada taraftarın desteğine ihtiyacımız var. Maça çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız. Adanaspor maçıyla beraber güzel haftaların başlayacağna inanıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.