Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sol bek değişiyor... Melih'e 'hazır ol' emri 

Samsunspor

Samsunspor'da sol bek değişiyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, milli aradan sonra deplasmanda oynanacak kritik Menemen maçına sol beke Olympique Lyon takımından transferi Melih Altıkulaç'ı hazırlayacak.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör Mehmet Altıparmak, milli aradan sonra deplasmanda oynanacak kritik Menemen maçına sol beke Olympique Lyon takımından transferi Melih Altıkulaç'ı hazırlayacak. Sezon başından bu yana sol bekte Soner Gönül'e şans veren ancak bir türlü bekleneni veremeyen Soner'in yerine deneyimli teknik adam, İzmir deplasmanında sol bek mevkine gurbetçi futbolcu ile çıkmanın planlarını yapıyor. 

ÖZEL GÖRÜŞECEK

Ümraniyespor ile oynanan müsabaka öncesinde covıd19 testi pozitif çıkan sonrasında negatife dönen Melih her ihtimale karşı riske edilmeyerek maç kadrosuna alınmamıştı. Yarın başlayacak zorlu Menemenspor maçı hazırlıklarıyla beraber teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın gurbetçi futbolcuyla özel bir görüşme yapacağı ve kendisini zorlu maça en iyi şekilde hazırlamasını isteyeceği öğrenildi. Samsunspor'da sol bekin yanı sıra bazı mevkilerde de radikal değişikliklerin olabileceği konuşuluyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.