Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sol ayaklı bir stoperim ama sağ tarafta oynuyorum

Samsunspor

Gerçek oynaması gereken yerde oynamasa da yeni yerini yadırgamadığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli stoperi Hasan Hatipoğlu, "Sol ayaklı bir stoper olarak sağ tarafta oynamakta zorlanmıyorum. Bu hocamızın kararı” şeklinde konuştu.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un tecrübeli stoperi Hasan Hatipoğlu, yeni bir takım olduklarını uyum sorununu çözdükleri anda beklenen galibiyet serisini yakalayacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin stoperi Hatipoğlu, "Yeni bir takım kuruldu. 15-16 tane transfer yapıldı. Herkes birbirini yeni tanıyor. Alışma sürecimiz de var. Beklediğimiz sonuçları alamadık. Bizim de kendi hatalarımız var. En kısa sürede bunları toparlayıp, çıkış yakalamak istiyoruz. Biz de çok üzüntülüyüz. Moralimiz çok bozuk.

A.DEMİR'İ CİDDİYE ALIYORUZ

"Sol ayaklı bir stoper olarak sağ tarafta oynamakta zorlanmıyorum. Bu hocamızın kararı" diye konuşan Hasan Hatipoğlu, "Kupa maçındaki rakibimiz 3. Lig takımı da olsa ciddiye alıyoruz. Sonuçta galibiyet, galibiyettir. Havamızın değişmesine ve moralimizin düzelmesine yardımcı olur. Kupa maçının başlangıç olmasını istiyoruz. Daha sonra da zorlu maçlarımız var. Galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bunu başaracak güçte bir takım olduğumuzu herkese göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.