Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sizden olsa olsa senarist olur  

Samsunspor

Şehzadeler Taraftar Grubu'ndan Samsunspor Yönetim Kurulu ve teknik direktör Alpay Özalan'a büyük tepki. Şehzadeler Grubu yayımladığı basın açıklamasında, "Velhasıl taraftarı pembe yalanlarla kandırdığınız yeter. Sizden olsa olsa senarist olur" ifadelerine yer verildi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un evinde Altınordu karşısında aldığı 4-1'lik mağlubiyet sonrası taraftar gruplarından ilk tepki Şehzadeler'den geldi. Şehzadeler Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: YALAN...! Velhasıl taraftarı pembe yalanlarla kandırdığınız yeter. Siz bırakın Samsunspor'un yakasını. Sizden olsa olsa senarist olur. 

ALPAY HOCA DOSTUNUZ OLAN ÜNLÜ GOLCÜYÜ DE ALIN GİDİN

Sakın ola komedinin dışında başka bir film yazmaya kalkmayın, çünkü ustalaştınız. Artık takkeniz düştü keliniz göründü. Sizlerle bu işin olmaz. Emekliliği gelmiş oyuncular kampına çevirdiğiniz takım genç ama yüreğiyle oynayan Altınordu'ya hem de kendi evinde rezilce oynayarak yenildi. Dostunuz ünlü golcüyü de alın sahilde çekirdek yeyin. Las Vagas'ta gezin. Yeter ki kol kola bu şehri terkedin. Nerde ve ne zaman olursa olsun bizler her daim Samsunsporluyuz. Şehzadeler yönetim kurulu".

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.