Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sivasspor forvetlerine geçit yok! Satka ve Drongelen, Pazar gününü iple çekiyor...

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibin stoperleri Van Drongelen ve Lubomir Satka, Sivasspor forvetlerine geçit vermeyecek. Kamp dönemini iyi geçiren ikili, performanslarıyla umut veriyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'un yeni sezonda isimlerinden sıkça söz ettirecek savunmacıları Lubomir Satka ve Rick Van Drongelen büyük bir sürpriz olmazsa hafta sonu oynanacak Sivasspor karşılaşmasında kırmızı beyazlı forma ile ilk resmi maçlarına çıkacaklar. Kamp döneminin çalışkan isimleri arasında yer alan ikilinin performansı herkesçe büyük merak konusu olurken; bugün yapılan antermanda sık sık bir arada çalışan Satka ve Drongelen, savunmada güven veriyor. 

“ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun takımın savunmasında şans vermesi beklenen ikiliden Van Drongelen, “Daha önce tatil için ailem ile Türkiye’ye gelmiştim. En yakın 2 arkadaşım da Türk. Bu sebeple Türk kültürünü az çok biliyorum. Türkiye’ye gerek genç, gerekse tecrübeli yabancı oyuncular da geliyor. Türkiye ligi için fiziksel güç gerektiren bir lig olduğunu söyleyebilirim ama alışabileceğimi düşünüyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.