Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şimdi Sakaryaspor düşünsün 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekibi Manisaspor karşısında galibiyete uçuran gollere imza atan İlyas Kubilay, Samet, Erhan ve Muhammet karşılaşmanın sonunda objektiflere zafer pozu verdi. 

Samsunspor Haber -  Yılport Samsunspor, bu sezon ilk kez puan sıralamasında zirvede yer alıyor. Maç fazlasıyla da olsa liderlik keyfini yaşayan kırmızı beyazlı ekipte, Manisaspor maçının kahramanı muhteşem dörtlü, maç sonunda gazetecilere galibiyet pozu verdi. İlyas Kubilay, Samet Asatekin, Erhan Şentürk ve Muhammet Beşir, galibiyet serilerinin Sakaryaspor deplasmanında da devam edeceğini söyledi. 

MUHTEŞEM DÖRTLÜ 

Manisaspor karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen kırmızı beyazlı ekipte, hem oynunun tempolu futbol hem de kazanılan farklı galibiyet camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Kırmızı beyazlı ekipte arkadaşları adına konuşan Muhammet Beşir, “Takım olarak çok iyi  bir hava yakaladık. Bu tempomuzu ilk devrenin son maçında oynayacağımız Sakaryaspor deplasmanında da devam ettirip devreyi lider tamamlamak istiyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.