Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şimdi rakipler düşünsün 

Samsunspor

Samsunspor, Yunan forvet Georgios Samaras ile birlikte kaleci Mihalis Sifakis, Tunuslu orta saha Mohamet Larbi ve Davy Claude Angan ile resmi sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlı taraftarlar, imzalar sonrasında sosyal medya üzerinden 'Şimdi rakipler düşünsün', 'Şampiyon geliyor' gibi mesajlarla takımlarına olan güvenlerini gösterdiler. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da imzalar atıldı, taraftar rahat bir nefes aldı. Kırmızı beyazlı ekibin özellikle hücum hattını güçlendirecek isimlerle anlaşması gündeme bomba gibi düştü. Yunan golcü Georgios Samaras, yine Yunanistan Milli Takımı'nın kalecisi Sifakis ile birlikte Tunuslu Mohamet Larbi ve Davy Claude Angan kendilerini resmi olarak Samsunsporlu yapan imzaları attılar. 

TARAFTAR MUTLU 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh ve Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş hazır bulundu. Kırmızı beyazlı oyuncular, taraftarların bu sezon takımlarından bekledikleri şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek için burada olduklarını söylemeleri camiada büyük bir mutluluk yarattı. Yunan forvet Samaras ise, Samsunspor'un sezon sonunda olması gereken Süper Lig'e yükseleceğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.