Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Şimdi de Ayite ve Samed antrenmana çıkmadı

Samsunspor

Bir çok futbolcusu alacakları ödenmediği için serbest kalan ve takımdan ayrılan kırmızı-beyazlılarda takımın son antrenmanına alacakları söz verilen tarihte ödenmeyen Ayite ve Samed Kılıç çıkmadı. 

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekipte alacakları son gününde de ödenmeyen Jonathan Ayite ve Samed Kılıç, antrenmana katılmadı. Mali ve idari açıdan zor günler geçiren Samsunspor, her gün yeni bir sıkıntıyla karşılaşıyor. Birçok futbolcusu alacakları ödenmediği için serbest kalan ve takımdan ayrılan kırmızı-beyazlılarda takımın son antrenmanına alacakları söz verilen tarihte ödenmeyen eski gol kralı Ayite ve Samed Kılıç katılmadı. 

HIRSLI ÇALIŞMA

Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yapılan çalışma düz koşu ile başladı. Daha sonra 5 e 2 orta oyunu ile devam eden antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncular, pas çalışması yaptılar. Futbolcuların istekli ve hırslı göründüğü idmanda teknik direktör İpekoğlu, oyuncularıyla yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Kırmızı beyazlı ekip, yarın sabah yapacağı çalışmanın ardından Gaziantep'e hareket edecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.