Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sifakis'in bu ilk vukuatı değil 

Samsunspor

Yunan kaleci Sifakis, Samsunspor formasıyla şu ana kadar ligde 5 resmi müsabakada ilk 11 de sahaya çıktı. Kırmızı beyazlılar, bu maçlarda sadece 1 kez kazanırken; 3 mağlubiyet ve 1 de beraber aldı. Yunan bu 5 maçta ise kalesinde 10 gol gördü.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Yunan kaleci Miçhalis Sifakis şoku yaşanıyor. 33 yaşındaki file bekçisi kırmızı beyazlı forma ile bugüne kadar ligde 5 resmi müsabakada sahaya ilk 11 de çıktı. Bu karşılaşmalarda Samsunspor, sadece sahasında Giresunspor'u 2-1'le geçerken sonraki müsabakalarda ise Denizlispor ile 0-0, Ümraniyespor'a 4-2, Gazişehir Futbol Kulübü'nü 3-0 ve son olarak Gaziantepspor'a isi 2-1 mağlup oldu. 

33 YAŞINDAKİ BİR KALECİYE YAKIŞMADI 

Şu ana kadar 450 dakika sahada kalan Yunan kaleci Sifakis'in özellikle bugün oynanan Gaziantepspor karşısında sergilediği kötü performans taraftara saç baş yoldurdu. Yaş ortalaması 17 olan rakibi karşısında kalede adeta ne yapacağını bilmez bir görüntü sergileyen 33 yaşındaki milli kalecinin bu görüntüsü kafaları karıştırdı. Spor otorileri Sifakis'in bir daha kırmızı beyazlı formayı giymesinin imkansız hale geldiğini konuşmaya başladı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.