Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sezona galibiyetle başlayacağız

Samsunspor

Fikstür çekimini değerlendiren Samsunspor teknik direktörü Alpay Özalan, "Bu yolda rakip ayrımı yapamayız. Lig çok çetin geçecek. Tüm rakiplerimiz zorlu. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'de bunlardan biri. Onlarda sezona Süper Lig hedefiyle başlayacak. Çok Zor maç olacak. Fakat biz sezona galibiyetle başlamak istiyoruz" dedi.

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, fikstür çekimini değerlendirdi. Hedeflerinin Süper Lİg olduğunu belirten Alpay Özalan, "Bu yolda rakip ayrımı yapamayız. Lig çok çetin geçecek. Tüm rakiplerimiz zorlu. Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'de bunlardan biri. Onlarda sezona Süper Lig hedefiyle başlayacak. Çok Zor maç olacak. Fakat biz sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti göztereceğiz" diye konuştu. 

SAHAMIZDA OYNUYOR OLMAMIZ BİZİM İÇİN AVANTAJ

Sezona sahalarında oynayarak başlamalarının kendileri için ayrı bir motivasyon olacağını savunan kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Alpay Özalan, "Çünkü muhteşem bir taraftarımız var. Onların desteğiyle lige üç puanla başlamak istiyoruz. Konuşmamın başlarında da değim gibi rakibimizin kim olduğu o kadar da önemli değil. Önemli olan bizim neler yapabileceğimizdir. Biz her rakibimize saygı duyuyoruz. Samsunspor'un ligi hedeflediği yerde tamamlaması adına üzerimize düşeni yapacağız" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.