Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sen ağlama seni bu hale düşürenler utansın 

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, var olmak ya da olmamak anlamına gelen mücadelede Giresunspor’a 2-1 mağlup oldu ve ligin bitimine bir hafta kala resmen ikinci lige düştü. 

Samsunspor Haber – Samsunspor, ikinci ligde. Kırmızı beyazlılar, kümede kalma umutlarını son maça taşımak için mutlak puan ya da puanlar alması gereken zorlu Giresunspor deplasmanından eli boş ayrıldı.

Rakibi karşısında oyuna durgun başlayan kırmızı beyazlılar, buna rağmen karşılaşmanın 16.dakikasında Muhammet Beşir ile galibiyet golüne ulaştı. (0-1) 

SAÇMA SAPAN BİR OYUN 

Bu gol sonrasında tam kadro oyunu kendi yarısında kabullenmek zorunda kalan Samsunspor, rakibin güçlü atakları karşısında adeta ezildi. Bir türlü topu kalesinden uzaklaştıramayan kırmızı beyazlılar, ilk devrenin son bölümlerinde Muhammet Reis’in frikik golüye soyanma odasına 1-1’lık sonuçla gitti. 

TARİHE GEÇTİLER 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de vasat bir oyun sergileyen; sanki kazanmayı istemeyen bir görüntü çizen kırmızı beyazlı oyuncular, yine Muhammet Reis’in kafa golüne engel olamadı ve sahadan 2-1’lik skorla mağlup ayrıldı. Samsunspor, bu sonuçla lig tarihinde ilk kez ikinci lige düştü. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.