Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Savaş Yılmaz bomba gibi 

Samsunspor

Samsunspor’un Adana Demirspor’dan transferi Savaş Yılmaz, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Başarılı futbolcu, kırmızı beyazlı formayı giyecek olmasından dolayı çok mutlu olduğunu da söyledi.

Samsunspor Haber – Samsunspor’un Adana Demirspor’dan transferi Savaş Yılmaz, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Büyük bir kulübe geldiğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin yeni transferi, ligin başlamasına sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Takım olarak iyi bir çalışma temposu yakaladıklarını dile getiren Yılmaz, “Sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

İYİ ÇALIŞIYORUZ

Samsunspor’da oynayacak olmasının kendisini heyecanlandırdığını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin yeni transferi Savaş Yılmaz, “Çok iyi bir kadro oluşturuldu. Arkadaşlarımla beraber takımımızın en iyi yerlere gelebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynayacağım günü iple çekiyorum. Büyük taraftarımızı da maçlarımıza davet ediyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.