Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Satılan bilet sayısı tam bir hayal kırıklığı

Samsunspor

Saat 12.00 itibariyle passolig yetkililerinden aldığımız son güncellenmiş bilet sayısı kombineler ve davetiyeler hariç sadece 7 bin 500. Şu an için satılan resmi rakamın üzerine kombine ve davetiyeler eklendiğinde bu akşamki müsabakayı kesin olmamakla beraber toplam 13 bin kişinin takip etmesi bekleniyor. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilen Samsunspor - Kastamonuspor maçı için geri sayım başladı. Bu maçta taraftar rekoru deneyecek olan kırmızı beyazlı taraftarlar, hafta içinde hedeflediği 25 bin sayısının çok çok gerisinde kaldı. 

HEDEFİN ÇOK GERİSİNDEYİZ

Saat 12.00 itibariyle passolig yetkililerinden aldığımız son güncellenmiş bilet sayısı kombineler ve davetiyeler hariç sadece 7 bin 500. Maçın başlamasına yaklaşık 7 saat gibi bir zaman kaldı. Bu sürede ne kadar bilet satılır bilinmez ama; şu an için satılan resmi rakamın üzerine kombine ve davetiyeler eklendiğinde bu akşamki müsabakayı kesin olmamakla beraber toplam 13 bin kişinin takip etmesi bekleniyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.