Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sarıyer mesaisi başladı 

Samsunspor

Keçiörengücü beraberliği ile şampiyonluk yolunda büyük yara alan Yılport Samsunspor'da gözler Pazar günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi. Dün akşam maçtan hemen sonrra şehire dönen kırmızı beyazlı ekip, bugün ilk antrenmanına çıktı. 

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Lig Beyaz Grup'ta Keçiörengücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor'da gözler Pazar günü sahasında oynanacak Sarıyer karşılaşmasına çevrildi. Ayağının tozuyla bugün başlayan antenmana sakatlıkları bulunan Okan Dernek, İlyas Kubilay ve Cenk Kaplan takımdan ayrı düz koşu yaparken; izinli Samet Asatekin ise çalışmaya katılmadı. 

MORALLER BOZUK 

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan yaklaşık 1,5 saat süren çalışma düz koşu ile başladı. Daha sonra koordinasyon idmanı yapan kırmızı beyazlı oyuncular, son olarak antrenmanı çift kale ile tamamladılar. Kırmızı beyazlı ekipte, Pazar günü oynanacak zorlu Sarıyer karşılaşması hazırlıkları yarın yapılacak çalışmayla devam edecek. Yılport Samsunspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir, Keçiörengücü maçının havasından uzaklaşıp Sarıyer maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.