Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sarıyer'i korku sardı 

Samsunspor

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'ın Açık Öğretim Sınavı nedeniyle 7 Nisan 2019 Pazar günü oynanacak olan Sarıyer maçının başlama saatinin 15.00'dan 19.00'a alınması için teklif götürdüğü Sarıyer Kulübü Başkanı Sayın Saffet Akkoyun, kırmızı beyazlı ekibin bu talebine 'hayır' diyerek geri çevirdiği ortaya çıktı. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, 7 Nisan'da oynanacak Sarıyer karşılaşmasının akşam 19.00 da oynanması noktasında Sarıyerspor Kulübü Başkanı ile temas kurdu. Başkan Uyanık'ın maçın akşam oynanması teklifini kabul etmeyen mavi beyazlı kulüp, Samsunsporlu taraftarların büyük tepkisini çekti. Kırmızı beyazlı ekibin resmi facebook hesabından konuya ilişkin yaptığı o yazılı açıklama; 

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK 

"Açık Öğretim Sınavı nedeniyle 7 Nisan 2019 Pazar günü oynanacak olan Yılport Samsunspor - Sarıyer maçının başlama saatinin 15.00'dan 19.00'a alınması için Başkanımız İsmail Uyanık, Sarıyer Kulübü Başkanı Sayın Saffet Akkoyun'a teklifte bulunmuştur. Misafir kulübe program değişikliği sebebiyle oluşabilecek giderlerinin gerekirse karşılanacağı ricasında da bulunulmuştur. Sarıyer Kulübü, teklifimiz üzerine bir değerlendirme yaparak; talebe olumlu yaklaşmayacaklarını belirtmişlerdir. Müsabaka TFF tarafından daha önce açıklanan saatte oynanacaktır. Sarıyer Kulübü'ne gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz" 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.