Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sarıyer'de mağlup olursak dünyanın sonu olmayacak

Samsunspor

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sarıyer maçında mağlup olursak şampiyonluk gitmeyecek sadece avantaj kaybedeceğiz. Galip gelirsek şampiyon olmayacağız, avantaj kazanacağız. Beraberlikte yine avantaj kazanacağız" dedi. 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, Sarıyer takımının enterasan bir şekilde çıkış yakaladığını söyledi. İstanbul temsilcisinin saygı duyulacak bir performans ortaya koyduğunu dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Sarıyer maçında mağlup olursak şampiyonluk gitmeyecek sadece avantaj kaybedeceğiz. Galip gelirsek şampiyon olmayacağız, avantaj kazanacağız" diye konuştu. 

NORMAL LİG MAÇI OLARAK GÖRÜYORUZ

Beraberlikte ise avantaj kazanacaklarını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taner Taşkın, "Normal maçlarımızdan bir tanesini oynayacağız. Bizim rakibimiz konumunda bir takım. 6 puanlık maçlardan bir tanesine çıkacağız. Kaybettiğimizde dünyanın sonu olmayacak. Mağlubiyette şampiyonluğu teslim etmeyeceğim, galibiyette de şampiyonluğu tescillemeyeceğiz. O yüzden bizim yenmemiz gereken, puan veya puanlar almamız gereken bir maç" dedi.  

OLAYLAR DEĞİL  FUTBOL KONUŞALIM

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı teknik direktörü Taner Taşkın sözlerini şu şekilde sonlandırdı; "Sarıyer maçında olayların değil, futbolun konuşulduğu bir maç olsun istiyoruz. Hakkaniyetli bir maç olsun. Biz oraya gittiğimiz de düzgün bir şekilde bizi misafir etsinler, buraya geldiklerinde de biz onları burada güzel misafir edelim. Samsunspor olarak futbol oynamaya çalışıyoruz. Rakiplerimizinde bizim gibi düşünmelerini ve sadece sahada rekabetin olmasını istiyoruz".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.