Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Sarıyer cephesinden kritik açıklama 

Samsunspor

Sarıyer teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Sezonun 3'te 1'lik kısmı geçildi. Ve gelinen noktada görülüyor ki; şampiyonluk yarışı Sarıyer, Yılport Samsunspor ve Sakaryaspor arasında geçecek" dedi.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta namağlup lider Sarıyer'in teknik direktörü Serdar Bozkurt, Pazar günü oynanacak zorlu Yılport Samsunspor karşılaşması öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam, sezona başlarken play off hattının içinde yer almayı hedeflediklerini ancak; haftalar ilerledikçe takım içinde yakaladıkları pozitif havayla birlikte başarılı sonuçlarının kendilerini zirveye taşıdığını söyledi. 

KADEME KADEMEHEDEFİMİZ BÜYÜDÜ

Başarılı sonuçlar geldikçe hedeflerinde de kademe kademe yükseliş olduğunu dile getiren Sarıyer teknik direktörü Bozkurt, "Lig uzun bir maraton. Şu anda lider konumdayız. Ve bu durumun elbette havası da başka oluyor. Evet yaş ortalaması yüksek bir takımız ancak genç oyuncularımızda var. Güzel bir uyum içinde bulunduğumuz konumu korumak ve burada kalmak istiyoruz. Pazar günü Yılport Samsunspor karşılaşması da bizim mutlak kazanmak istediğimiz bir maç" dedi. 

LİDER TAKIMIN HAVASI BİR BAŞKA

Ligin çetin geçtiğini; hiç bir takımın bu ligde vura vur gidemeyeceğini de sözlerine ekleyen mavi beyazlı ekibin teknik direktörü Serdar Bozkurt, "Şu anda ki veriler şampiyonluk yarışının Sarıyer, Samsunspor ve Sakaryaspor arasında geçeceğini gösteriyor. Ancak geriden gelen bir Kastamonu, Sancaktepe, hatta ve hatta Keçiörengücü takımlarını da göz ardı etmemek lazım. Yani kısacası işimiz çok zor. Sarıyer olarak biz gücümüzün yettiği yere kadar liderliği götürmek istiyoruz" diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.