Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor yine eksik çalışıyor

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte sezon başından bu yana art arda yaşanan sakatlıklar teknik ekibin elini zayıflatırken; her geçen hafta eksiklerde yaşanan sayısal artış camiada büyük tedirginlik yaratıyor.

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un sakatlıklarla başı büyük dertte. Kırmızı beyazlı ekipte sezon başından bu yana art arda yaşanan sakatlıklar teknik ekibin elini zayıflatırken; her geçen hafta eksiklerde yaşanan sayısal artış camiada büyük tedirginlik yaratıyor. Ümraniyespor maçında ayak parmağı kırılan ve ameliyat olan Burak Yılmaz'ın 4 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklandı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, HALK Gazetesi'nden Davut Aktaş'a sakatlıklar konusunda şunları söyledi; 

EKSİKLER 2-3 GÜNE KADAR ARAMIZA KATILIR

“Ümraniyespor maçında ayak parmağı kırılan Recep Burak Yılmaz, ameliyat olduğu için milli aradan sonra da bir süre aramızda olamayacak. Onun dışındaki sakat futbolcularımızdan Barış ve Gökhan koşulara başladı. Melinovic takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. 2-3 güne kadar hemen hemen hepsi aramızda olacak ve çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Şu anda çift idman yapıyoruz. İdmanlar ne gösterir bilemiyorum. Eğer bir sıkıntı çıkmaz ise milli aradan sonra tam kadroya yakın bir şekilde hazır olacağız diyebilirim. Bu da bizim için sevindirici bir durum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.