Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’un yeni hocası iddialı 

Samsunspor

Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu ve yerinin kesinlikle Süper Lig olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "İkinci Lig'i çok iyi biliyorum. 8 yıldır burada çeşitli kulüplerde görevler aldım. Bugüne kadar bir çok şampiyonluk yaşadım. Ama benim için en şanlısı Samsunspor'un şampiyonluğu olacak" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'in çiçeği burnunda teknik direktörü Taner Taşkın, imza töreninde oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Her şeyden önce Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu ve yerinin kesinlikle Süper Lig olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "İkinci Lig'i çok iyi biliyorum. 8 yıldır burada çeşitli kulüplerde görevler aldım. Bugüne kadar 5 şampiyonluk yaşadım. Ama benim için en şanlısı Samsunspor'un şampiyonluğu olacak" dedi. 


BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM


Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Taşkın, “İsmail Uyanık gibi bir başkanla, Ercan gibi bir eski ve tecrübeli kaptanla çalışacak olmak her teknik adam gibi beni de heyecanlandırıyor. Bu takıma yabancı değilim. Transferleri benden önce çalışmalara başlayan teknik ekibimle ortaklaşa yapacağız. Şu ana kadar izlenen ve alınan oyuncular var. Benim tavsiye ettiğim oyuncalar var. Birinci etap çalışmalarımıza 9 Temmuz tarihinde Samsun’da başlayacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.