Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor’un hocası kim olacak? Gelmek isteyen  çok isim var 

Samsunspor

İrfan Buz’un istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı büyük bir merak konusu olurken; kulüp yetkilileri aralarında Süper Lig’de çalışmış isimlerinde  Samsunspor’a hoca olmak için kendilerini aradığını ifade ettiler.

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. İrfan Buz’un istifasıyla boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı büyük bir merak konusu olurken; kulüp yetkilileri aralarında Süper Lig’de çalışmış isimlerinde  Samsunspor’a hoca olmak için kendilerini aradığını ifade ettiler.

ACELE ETMEK İSTEMİYORLAR 

Her platformda teknik direktör konusunda çok aceleci davranmayacaklarını ve bu konuda çok ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren  kulüp başkanı İsmail Uyanık, Samsunspor’un kimliğine uygun, tecrübesi olan futbol bilgisine güvendikleri bir isimle mutlaka anlaşma sağlanacağını açıklamıştı. 

ZONGULDAK’TA RECEP HOCA 

Şimdi tüm gözler kırmızı beyazlı yönetimin, hangi teknik direktörlü el sıkışacağına çevrildi. Kırmızı beyazlı taraftarlar ise en hızlı bir şekilde en doğru kararı vererek takımın hocasına kavuşmasını bekliyor. Öte yandan kırmızı beyazlı ekibin hafta sonu deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçına yine Recep Sermet Boyar ile çıkacağı kesinlik kazandı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.