Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Süper Lig için kenetlendi

Samsunspor

Bursaspor engelini 4 golle geçerek ilk iki şansını son 3 maça bırakan Samsunspor'da gözler Boluspor, Ankaraspor ve Adanaspor karşılaşmalarına çevrilmiş durumda. Kırmızı beyazlı taraftarlar, takımlarının sezonu ilk iki içinde tamamlayacağına inanıyor. 

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'un Bursaspor karşısındaki mücadeleci hırslı ve kazanmayı isteyen görüntüsü camiada Süper Lig umutlarını yeniden yeşertti. Kritik Bursaspor maçı öncesi yaşanan hareketli saatler sonrasında kırmızı beyazlı ekibin bu denli yüksek tempolu ve iyi bir futbol oynaması Süper Lig inadını da gözler önüne sermiş oldu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, maçın ardından sosyal medya üzerinden futbolcularını destekleyeci mesajlar attı. 

MUHTEŞEM OYUN 

Bursaspor engelini 4 golle geçerek ilk iki şansını son 3 maça bırakan Samsunspor'da gözler Boluspor, Ankaraspor ve Adanaspor karşılaşmalarına çevrilmiş durumda. Kırmızı beyazlı taraftarlar, rakipleri GZT Giresunspor ve Adana Demirspor'un son 3 maçta puan kaybedeceklerine inandıklarını; aynı oranda takımlarının ise sezonu ilk iki içinde tamamlayacağı yönünde görüş bildiriyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'da sezonu güzel bir finalle tamamlayacaklarını dile getirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.